Categories НовиниПублікації

Генічеські податківці попередили минулорічних порушників

Два дні поспіль спеціалісти Генічеського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі разом із представниками Головного управління Держпраці у Херсонській області у складі робочої групи провели роз’яснювальну роботу серед фізичних осіб – підприємців, які здійснюють нелегальну підприємницьку діяльність та використовують неоформлену найману працю у м. Генічеську та с. Стрілкове.
На центральних ринках населених пунктів учасники рейду перевірили
43 торговельні точки та встановили 1 бізнесмена, який використовував працю неоформленого найманого працівника. Ще 2 приватні підприємці працювали без державної реєстрації. До речі, один із них торік уже був притягнутий до адміністративної відповідальності за торгівлю продовольчими товарами без державної реєстрації відповідно до ст.165 КУпАП та сплатив 17 тис. гривень штрафних санкцій. Цього року генічанин, мабуть, вирішив не зраджувати своїм традиціям.
Також представники робочої групи встановили порушення у сфері трудового законодавства у дитячому таборі «Олімпієць» на території с.Стрілкове. З керівником оздоровчого закладу податківці провели роз’яснювальну роботу та вручили попередження про 3 неоформлених працівників. Уже наступного дня директор закладу оформив найманих працівників з дотриманням усіх вимог трудового законодавства.
За підсумками проведеної профілактичної бесіди податківці та представники інших державних органів Генічеського району одностайні, що тільки спільна активна робота забезпечить зростання податкової культури та добробуту мешканців району, а оформлені трудові відносини забезпечать гарантійні виплати у майбутньому.

                                                                                          Пресслужба Головного управління 
                                                                                          ДПС у Херсонській області,
                                                                                          Автономній Республіці Крим та 
                                                                                          м. Севастополі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *