Categories НовиниПублікації

Топновини СБУ у квітні

Контррозвідка затримала агентів «спецслужби ЛНР», які готували теракт проти ЗСУ. Вони планували отруїти хімічною речовиною українських військових в районі проведення ООС.

🔹

Кіберфахівці попередили масштабну хакерську атаку спецслужб РФ на держоргани України. Провокацію мав здійснити завербований хакер з Запоріжжя. Йому вже повідомлено про підозру за статтею «Державна зрада».

🔹

Напередодні травневих свят СБУ ліквідувала мережу інтернет-агітаторів. Вони займалися дестабілізацією ситуації в різних регіонах України. Ще двоє пропагандистів отримали вироки суду за поширення ворожих матеріалів.

🔹

За матеріалами CБУ російського реп-виковця Валєєва Алішера (Моргенштерн) включено до переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці. Тепер йому заборонено проводити концерти в Україні.

🔹

СБУ вилучила понад 800 кг срібла у зловмисників, які фінансували «ЛНР» та «ДНР». Вони спеціалізувались на «відмиванні» коштів, у тому числі через операції з криптовалютами.

🔹

Закарпатського сепаратиста, який просив «допомогти» РФ відділити регіон від України, засуджено до 12 років позбавлення волі. За його планом, Закарпаття мало перетворитися на «Республіку Підкарпатська Русь».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *