Categories НовиниПублікації

У Херсоні громадськість завадила протиправному встановленню об’єкта на набережній

Вночі з 12  на 13 травня невідомі намагалися встановити на набережній біля готелю «Фрегат» конструкцію, схожу на літню стійку. Про це очевидці повідомили в соціальній мережі «Facebook».

Як стало відомо, місцева влада не була поінформована про проведення будь-яких робіт на цій місцевості. І ніяких дозвільних документів на встановлення об’єкту відповідними структурами не було видано.

З цього приводу Наталя Гуменна, начальниця відділу планування та забудови міста управління містобудування та архітектури Херсонської міської ради повідомила, що Департамент містобудування дозволу будувати на цій території не видавав.

Начальниця інспекції з контролю за благоустроєм та санітарним станом м. Херсона Олена Мазур розповіла, що нещодавно підприємець на цій території встановив торгівельний кіоск, на який є всі дозвільні документи. Проте він самовільно вирішив встановити ще літні стійки, на які документації не було.

Оскільки конструкція встановлювалася протиправним чином, інспекція з благоустрою демонтувала встановлений об’єкт 13 травня зранку.

Автор публікації Інна Іваненко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *