Categories НовиниПублікації

Міграційною службою Херсонської області з початку впровадження біометричних паспортів було оформлено майже 600 тисяч закордонних паспортів

Нещодавно виповнилось три роки, як Україна разом з Європейським Союзом запровадили безвізовий режим для наших громадян. Українці отримали чудову можливість подорожувати без віз до країн Європейського союзу за біометричним закордонним паспортом. Цією нагодою скористалось херсонці та мешканці АР Крим, які оформили закордонні документи в Міграційній службі області.
Загалом за три роки безвізового режиму підрозділами УДМС України в Херсонській області було оформлено майже 320 тисяч паспортів громадянина України для виїзду за кордон.
Цього року, у зв’язку із запровадженням в Україні карантину, надання адміністративної послуги щодо оформлення біометричних закордонних паспортів громадянина України здійснювалося лише у виключних випадках, тому кількість оформлених документів дещо знизилась. Наразі, з послабленням карантинних заходів кількість бажаючих оформити закордонний паспорт зростає.
УДМС України в Херсонській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *