Categories НовиниПублікації

Привітай найрідніших та долучися до світового рекорду

Щорічно у другу неділю травня весь світ відзначає дуже світле та важливе свято – День матері. Значущість цього дня поза суперечок, адже для кожної людини найпершим та найріднішим словом є «мама».
Свято налічує вже не одну сотню років, а зародилося ще за часів античної Греції. Більш сучасний варіант вшанування матерів існував в Англії у XVII сторіччі, коли у четверту неділю Посту людям заборонялося працювати, аби був час відвідати батьківську оселю.
День матері, який ми святкуємо сьогодні, у 1907 р. почала впроваджувати молода американська активістка Анна Джарвіс. Її старання увінчалися успіхом, і з 1910 р. штат Вірджинія першим у світі визнав його офіційним святом. З 1914 р. День матері почали відзначати на всій території США.
Україна не залишається осторонь від привітань матерів з їх професійним святом. Цьогоріч святкування випадає на 9 травня, однак, в умовах пандемії, замість урочистих заходів пропонуємо вам долучитися до унікального флешмобу «Моя мама найкраща».
Національний Реєстр Рекордів України разом з ТОВ «Холдинг НАС», РАТЕГ та ГО «Спільна Перемога» створили спеціальну комп’ютерну програму, яка має збирати дані акції та фіксувати показники для майбутнього рекорду. До речі, він стане унікальним, адже не має аналогів у Книзі рекордів Гіннеса.
Стати учасником флешмобу дуже просто. Для цього необхідно 9 травня з 00.00 до 23.59 виконати дві умови:
1) Опублікувати пост з фото вашої мами, або спільне фото з мамою на своїй сторінці в Facebook або Instagram із теплими словами й привітаннями і вказати хештег #моямаманайкраща2021.
2) Зареєструватися як учасник флешмобу на сайті РАТЕГ. Реєстраційна форма стане доступною в день здійснення рекорду. Участь є безкоштовною.
До речі, це надасть вам можливість надалі замовити диплом учасника рекорду після його офіційної реєстрації Національним реєстром рекордів України. Підсумки підіб’ють опівдні 10 травня.

Софія Примак

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *