Categories БлогЯ маю право

Правовий турнір-дебати визначив переможців серед юних правників

Юридичний факультет Херсонського держаного університету спільно з Академічним ліцеєм імені Олега Мішукова 18 травня провели правовий турнір-дебати. За звання кращих змагались 3 команди: «Слуги народу», «Сова» та «Ліберта». Дебати відбувались у три етапи, в кожному з яких команди спробували себе у ролі доповідачів, опонентів чи рецензентів. Юні правники висловлювали свої думки стосовно впровадження інституту приватних виконавців, вирішення колективних спорів і прав громадян на мирні зібрання.
Дебати виявилися такими палкими, що журі було складно обрати переможця. Проте, після довгих суперечок, переможцем назвали команду «Сова» Академічного ліцею імені Олега Мішукова. Усім учасникам вручили грамоти та солодкі подарунки. Голова журі – керівник Херсонської юстиції Костянтин Хутковський зазначив:
– Велика честь бути головою журі на подібному турнірі. Кожен з учасників показав свій високий рівень знань та свої таланти, як спікер. Хочу побажати, щоб ви сміливіше відстоювали власні точки зору. За вами – наше майбутнє!
За повідомленням прес- служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *