Categories Головний слайдерНовиниПублікації

Співробітниця структурного підрозділу ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області отримала звання матері-героїні

Відповідно до Указу Президента України від 7 грудня 2019 року № 893/2019 за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку Ларисі Капленко присвоєно звання «Матері-героїні».
Працює Лариса Павлівна провідним спеціалістом відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області. У сфері санітарного нагляду вона вже 28 років – спочатку працювала у санепідстанції, а вже чотири роки у Херсонському міському управлінні Держпродспоживслужби.
У щасливому шлюбі з чоловіком В’ячеславом вони живуть 28 років. Разом виховують 5 детей: 27-річну Анастасію, 25-річного Богдана, 24-річного Микиту, 14-річну Карину та 9-річну Ксенію.
А познайомилась пара досить незвично – ще під час навчання в училищі Лариса пішла на курси самооборони, а майбутній чоловік був її тренером.

  • Хоч звання дають і матері, проте без нашого татуся нічого б не вийшло. Він завжди мене підтримує та допомагає. Я ніколи не думала, що у мене буде багато дітей. А ось мій чоловік, виявляється, мріяв саме про п’ятьох дітей. – розповідає Лариса.
    Старші діти не лише допомагали доглядати за молодшими, а навіть обирали їм імена.
    Мати-героїня каже, що у неї в роду майже всі сім’ї багатодітні. Наприклад, у її бабусі Ганни, якій зараз 91 рік, теж 5 дітей. І їй також присвоювали почесне звання «Матері-героїні».
    Основний рецепт родинного щастя, за словами Лариси, дуже простий. Це підтримка, любов і віра в Бога.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *