Categories НовиниПублікації

ТНМК презентували новий сингл “Хороший рік / Поганий рік”

ТНМК присвятили нову пісню “карантинному” року  

“Хороший рік / Поганий рік” – ТНМК підбили підсумки цього року

“Хороший рік / Поганий рік” – сингл з нової платівки, яку ТНМК записували протягом 2020 року. Саме події цієї божевільної пори й описуються в пісні – всі шалені мінуси та особисті плюси, за допомогою яких люди тримаються й надалі. Саме ця емоція здається гурту правильною в тій ситуації, в якій наразі перебуває людство. 

https://bit.ly/HRPR_TNMK

В запису взяли участь одинадцять музикантів = сімка ТНМК + четвірка з біг-бенду Денніса Аду. Власне, на спільному шоу “Jazzy DeLuxe” у київській “Стереоплазі” 6 листопада й планувалася прем’єра цього треку, але після гастролей в жовтні гурт майже повністю захворів на коронавірус, внаслідок чого виступ було вже двічі перенесено – цього разу на 20 лютого.

В пісні використовується багато семплів з кіно, серіалів та мультфільмів. Які саме пасхалки заховано в треку – стане відомо після конкурсу, який гурт проведе у соцмережах. Текст був написаний Фоззі на пляжі, перед серпневим концертом в Одесі. Цей факт, між іншим, теж згадується в тексті пісні. 

Слухайте “Хороший рік / Поганий рік” на всіх популярних стрімінгових платформах та підбивайте власні підсумки цього року, який стане мемом та увійде до історії людства. Той, хто подолав “двадцятий” – подолає усе!

#ХорошийРік гурту ТНМК

  • Фантазія здійснилася – от діти народилися, і одразу двоє, агукають обоє. Хороший рік
  • Нам себе вдалось привчити щогодини руки мити. Здавалося б – дрібничка. Але гожа звичка. Хороший рік. 
  • Зате ми зрозуміли, що музики не розлюбили. Як буде платівка – настане і готівка. Я – передрік.
  • Не глушіть мотори, я все одно побачив море. Ось воно, прибоєм заливає горе. Хороший рік.

Доповни свою історією #ХорошийРік. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *